Filip Filipović i Frikom na finalu Baklja turnira

23-07-2016

Na Zemunskom keju u Beogradu, održan je finalni Frikom Baklja turnir, koji je otvorio naš proslavljeni reprezentativac Filip Filipović. U okviru ove sportske manifestacije učestvovalo je više od 500 mališana koji su imali priliku da pokažu svoje sportsko umeće u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, tenisu, trčanju i ostalim disciplinama, kao i da se druže sa vršnjacima. Inicijativu je pokrenula kompanija Frikom u saradnji sa Vojvođanskom bankom, a sve sa ciljem da podstakne zdrave navike i sportski duh među najmlađima.

Filip Filipović, koji je svojim prisustvom uveličao ovaj događaj i izazvao oduševljenje među prisutnima izjavio je:

– Izuzetno mi je drago što sam imao priliku da budem deo ovog projekta i što zajedno sa kompanijom Frikom mogu da dam doprinos promociji sporta kod mladih. Takođe, želim da se zahvalim kompaniji Frikom koja je poklonila više od 2.000 lopti za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo, školama i sportskim klubovima širom Srbije i svojim delovanjem, organizacijom Baklja turnira, dala primer drugim kompanijama na koji način treba ulagati u prave vrednosti, mlade i sport.

Kompanija Frikom je, ove kao i prethodne godine, u prvi plan stavila najmlađe posvećujući posebnu pažnju podizanju svesti o značaju fizičke aktivnosti među decom. Organizacijom deset turnira u devet različitih gradova širom Srbije, Frikom je ukazao na značaj usvajanja zdravih navika, pravih vrednosti među najmlađom populacijom. Ovog leta, svi ljubitelji sporta imali su priliku da pošalju pisma podrške svojim omiljenim sportistima, a Niš je grad koji je poslao najviše poruka podrške i kao pobednik od Frikoma će dobiti lopte, koje će biti uručene predstavnicima Sportskog saveza grada Niša.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa