Filip Filipović uveličao veliki “FRIKOM” turnir na Banjici

11-05-2016

Kompanija Frikom, u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije i Vaterpolo savezom Beograda, organizovala je u sredu na bazenu SC “Banjica” turnir za mlade vaterpoliste, rođene 2004. i 2005. godine. Turnir se igrao od 13 do 17 časova, učestvovalo je 18 klubova iz cele Srbije, a događaj je svojim prisustvom uveličao i vaterpolo reprezentativac Srbije, Filip Filipović.

Učestvovalo je 18 klubova, koji su bili podeljeni u četiri grupe, ali je Partizan imao dve ekipe. Na Banjici su igrali mladi vaterpolisti Crvene zvezde, Goča, Singidunuma, Šapca, Taša, Spartak Prozivke, Partizana 1 i 2, Beograda, Zemuna, Sombora, Radničkog, Valisa, Starog Grada, Vojvodine, Dorćola, Mladosti, Novog Beograda 011 i Valisa 93. Mečevi su trajali po pet minuta, a igrala se samo grupna faza.

Filipović se družio i zagrevao sa mališanima u vodi, delio i potpisivao vaterpolo lopte učesnicima, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

– Ovom prilikom želim da se zahvalim Vaterpolo savezu Srbije i Beograda, kao i kompaniji Frikom, koja već tradicionalno podržava sport među najmlađima, ne samo na inicijativi već i na poklonima koje će podeliti svim učesnicima turnira. Za svakog vaterpolistu, ovde prisutnog, Frikom je obezbedio mini vaterpolo loptu, a za svaki klub određeni broj zvaničnih TURBO vaterpolo lopti. Takođe ova kompanija, u susret Olimpijskim igrama u Riju, želi da podstakne sportski duh među decom tako da će podeliti 2000 lopti školama i klubovima – za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo – rekao je Filipović.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)