Još malo ulaznica za spektakl na Tašmajdanu

22-12-2016

U petak se na Tašmajdanu igra utakmica između reprezentacije Srbije i Tima sveta, a tim povodom u sredu je u beogradskom hotelu „M“ održana konferencija za medije povodom, na kojoj je saopšteno da je ostalo još jako malo ulaznica za spetakl koji se igra u okviru manifestacije “Dani šampiona”.

Od reprezentacije će se u petak zvanično oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić, koju su sa nacionalnim timom osvojili zajedno više od 50 medalja.

– Momci su takav oproštaj jer su to pre svega česititi ljudi a zatim i veliki igrači. Njihove medalje sve govore, Slobodan Nikić je najtrofejniji igrač Srbije i svetskog vaterpola – rekao je predsednik Vaterpolo saveza Milorad Krivokapić, koji je želeo da istakne i humanitarnu akciju:

– Znate svi da besplatnih ulaznica nema i da kompletan prihod ide u korist obolelog Andreje Petrovića. To nije prvi put da je humana strana sastavni deo naših aktivnosti. Bilo je tako i na „mts Turneja šampiona“ kada je prihod sa mečeva u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Beogradu išao u korist Narodnih kuhinja, bilo je tako i na turniru u Boru kada smo prihod usmerili ka bolnici u Tiršovoj u Beogradu, zatim bolnicama u Boru i Majdanpeku.

U četvrtak će biti održan, sada već tradicionalni godišnji koktel u Hotelu M.

– Ponosni smo zbog svega što se događalo. Prvi put organizujemo utakmicu protiv Tima sveta i ne treba zaboraviti da će nam među gostima biti igrači iz inostranstva koji dan kasnije imaju svoje Badnje veče. I to nešto govori.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu