MTS TURNEJA ŠAMPIONA: Srpski vaterpolisti u Gračanici, Nišu, Kragujevcu…

13-03-2016

Reprezentativci Srbije će od 21. marta do 1. aprila biti na pripremama koje će biti organizovane u dva dela. Prvi, pod nazivom „MTS turneja šampiona“ biće od 21. do 25. marta. Tom prilikom će reprezentacija Srbije gostovati širom zemlje, imati treninge i igrati javne utakmice.

Start je u Novom Sadu 21. marta u bazenu SPENS. Dan kasnije će se reprezentativci predstaviti Beograđanima na bazenu „Vlaho Bata Orlić“. Za sredu 23. mart je predviđena poseta Gračanici. Uveče se putuje u Niš gde će dan kasnije ekipa imati trening i javnu utakmicu. Poslednja stanica je Kragujevac gde će reprezentacija boraviti 25. marta i dan kasnije se vratiti u Beograd.

Od 28. marta do 1. aprila će se trenirati sa Australijom u Beogradu a 31. marta biće odigrana zvanična utakmica u Zrenjaninu.

Za Turneju šampiona Dejan Savić je pozvao sledeće igrače: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đordje Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanovićm, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

– Igrači će biti podeljeni u dve ekipe. Još ćemo da vidimo ko će gde da igra. Nema u prvom delu priprema Nikića koji će biti tu za Australiju. Želja nam je da obiđemo Srbiju, da se još jednom zahvalimo na velikoj podršci i publici pririedimo lepe vaterpolo večeri – rekao je Dejan Savić.

Na pripremama sa Asutralijom biće sastav koji je osvojio Evropsko prvenstvo, izuzev Ćuka, pojačan braćom Rašović, Ubovićem i Rističevićem.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa