Savić odredio 18 igrača za pripreme u Kečkemetu

02-07-2017

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je 18 igrača koji u ponedeljak putuju na pripreme u Kečkemet. Vaterpolisti na pripremama u Mađarskoj ostaju do 9.

Selektor Dejan Savić okupio je vaterpoliste u četvrtak, a posle četiri dana u Beogradu, reprezentativci nastavljaju pripreme u mađarskom Kečkemetu. Savić je danas saopštio spisak od 18 igrača, koji u ponedeljak putuju na završne pripreme pred početak Svetskog prvenstva u Budimpešti. Povratak je zakazan za 9. jul.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dimitrije Rističević (golmani), Milan Aleksić, sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović (bekovi), Duško Pijetlović, nemanja Ubović, Đorđe Lazić (centri), Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Dušan Vasić i Miloš Ćuk.

– Od ranije smo se dogovorili sa Mađarima za zajednički rad. Imamo odličnu saradnju, Merc je izvanredan čovek i kolega. Nije nam bila potrebna zvanična utakmica, sada je glazura priprema u prvom planu za nas a oni imaju od 7. do 9. jula turnir gde će da provere formu – rekao je Dejan Savić.

Igrači koji ostaju u Beogradu poput Dobožanova, Vica, Stojanovića i Strahinje Rašovića nastavljaju treninge na Banjici sa Vladimirom Vujasinovićem.

– Po povratku iz Kečkemeta imaćemo odmor do 12. jula, kada nastavljamo rad. Dva dana kasnije u 19:45 predviđeno je na bazenu druženje sa novinarima, davanje izjava, fotografisanje. Dan kasnije ujutru putujemo za Budimpeštu kako bi posle podne odradili jedini trening na takmičarskom bazenu – rekao je Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu