Savić odredio kandidate za Nemačku

06-03-2017

Selektor Srbije, Dejan Savić, odredio je danas spisak kandidata koji će se 12. marta pojaviti na pripremama za susret sa Nemačkom, u petom kolu Svetske lige. Savić je odredio 15 igrača, posle mini priprema odrediće i konačnih 13, koji će dva dana kasnije u Zrenjaninu igrati protiv Nemačke.

Pozvani su: Gojko Pijetlović (Oradea),Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Barseloneta), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Nemanja Ubović (Breša), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Branislav Mitrović (Eger), Đorđe Lazić (Partizan) i Strahinja Rašović (Barseloneta).

– Okupićemo se u nedelju, raditi i u ponedeljak u Beogradu. Videćemo kakvo je stanje sa povredama i posle toga odrediti 13 igrača – rekao je Savić.

Srbija će 14. marta Nemačku dočekati u Zrenjaninu, gde je pre godinu dana odigrala prijateljsku utakmicu sa Australijom.

– Imali smo tada odličnu organizaciju, sjajan doček i sve je funkcionisalo besprekorno. Sa zadovoljstvom stižemo u grad na Begeju željni da se punim tribinama odužimo igrom i pobedoma koja će nas definitivno odvesti na završni turnir Svetske lige – kazao je Savić.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa