Selektor Savić odredio sastav za Olimpijske igre

26-07-2016

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je 13 igrača koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Riju od 5. do 25. avgusta. U sastavu nema promena u odnosu na tim koji je slavio na Svetskom prvenstvu u Kazanju i Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Na spisku su: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Živko Gocić (Solnok), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Slobodan Nikić (OSC), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš) i Branislav Mitrović (Eger).

U stručnom štabu su: Dejan Savić (selektor), Uroš Stevanović (trener), Vladimir Pavlović (trener), Stefan Ćirić (trener, skaut), dr Vladimir Harhaji (doktor) i Vladimir Radović (fizioterapeut).

– Imali smo veoma dobre pripreme na kojima je bilo više igrača. Moram da kažem da sam jako zadovoljan kako su radili braća Rašović, Rističević, Ubović i Subotić ali sam u ovom trenutku procenio da teret Rija treba da podnesu igrači sa dokazanim kvalitetom i iskustvom igranja velikih prvenstava – rekao je Savić.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa