Srbija dočekuje Nemačku, Filipović propušta meč zbog povrede

13-03-2017

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak se u Zrenjaninu sastaje sa Nemačkom, u utakmici petog kola Svetske lige. Srbija je prva u grupi A i favorit je u ovom meču. Na treningu u Košutnjaku saigračima će se večeras pridružiti Dušan Mandić, Sava Ranđelović i Nemanja Ubović, koji su u nedelju u Italiji igrali finale Kupa. Susret sa Nemcima verovatno će propustiti kapiten Filip Filipović zbog povrede, a selektor Dejan Savić u utorak će odrediti 13 igrača.

Nikola Jakšić se podsetio utakmice u Berlinu:

– Nije bilo lako, na kraju smo se odlepili i pobedili. sada igramo kod kuće, pred punim tribinama i to je motiv više da uz dobru igru pobedimo. Tako ćemo obezbediti završni turnir. Volim što utakmice igramo po Srbiji, atmosfera je uvek izvanredna i u takvim ambijentu je milina igrati.

Andrija Prlainović je izneo zanimljiv podatak:

– U Srbiji sam izgubio sam jednu utakmicu i to upravo od Nemačke u Kruševcu prev šest godina. Zbog toga treba da budemo oprezni. Nama je u planu plasman na završni turnir i to bi nam bile pripreme pred krunu sezone Svetsko prvenstvo u Budimpešti.Lepo je da smo skoro svi tu i siguran sam da ćemo u Zrenjaninu svi uživati u sjajnoj atmosferi.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)