Srbija u Bečeju dočekuje Slovačku

10-04-2017

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak od 17 sati u Bečeju igraj meč poslednjeg, šestog kola grupne faze Svetske lige, protiv selekcije Slovačke. Selektor Dejan Savić pozvao je za ovaj susret mlađe igrače, a istakao je da je važno to što će reprezentativci odraditi pet zajedničkih treninga.

– Obaveza je uvek ista. Kvalitetan pristup utakmici, davanje maksimuma i što bolji rezultat. Ovaj sastav je mlad, osim Jakšića nema nikoga iz olimpijskog tima. Prilika da se pokažu u pravom svetlu ali je mnogo važnije što ćemo imati ukupno pet treninga – rekao je Dejan Savić.

Reprezentativci su se okupili u nedelju u Beogradu. Manjim intezitetom vežbao je Nikola Jakšić koji ima probleme sa leđima, dok su ostali normalno trenirali.

Savić ima na raspolaganju 15 igrača a sutra će odrediti konačnih 13: Dobožanov, Rističević, Toholj, Lazić, Radojević, Stojanović, Lukić, Tomić, Rogač, V. Rašović, S. Rašović, Subotić, Jakšić, Drašović i Janković.

Ulaz na meč Srbije i Slovačke biće slobodan, a već u subotu igra se prijateljska utakmica u Torinu, između Pro Reka i Srbije.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!