Srbija u Bečeju dočekuje Slovačku

10-04-2017

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak od 17 sati u Bečeju igraj meč poslednjeg, šestog kola grupne faze Svetske lige, protiv selekcije Slovačke. Selektor Dejan Savić pozvao je za ovaj susret mlađe igrače, a istakao je da je važno to što će reprezentativci odraditi pet zajedničkih treninga.

– Obaveza je uvek ista. Kvalitetan pristup utakmici, davanje maksimuma i što bolji rezultat. Ovaj sastav je mlad, osim Jakšića nema nikoga iz olimpijskog tima. Prilika da se pokažu u pravom svetlu ali je mnogo važnije što ćemo imati ukupno pet treninga – rekao je Dejan Savić.

Reprezentativci su se okupili u nedelju u Beogradu. Manjim intezitetom vežbao je Nikola Jakšić koji ima probleme sa leđima, dok su ostali normalno trenirali.

Savić ima na raspolaganju 15 igrača a sutra će odrediti konačnih 13: Dobožanov, Rističević, Toholj, Lazić, Radojević, Stojanović, Lukić, Tomić, Rogač, V. Rašović, S. Rašović, Subotić, Jakšić, Drašović i Janković.

Ulaz na meč Srbije i Slovačke biće slobodan, a već u subotu igra se prijateljska utakmica u Torinu, između Pro Reka i Srbije.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa