Srpski vaterpolisti nastavili pripreme u Kranju

15-06-2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je otputovala u Kranj, gde će nastaviti pripreme za Mediteranske igre, odnosno Evropsko prvenstvo.

Selektor Dejan Savić okupio je igrače u ponedeljak u Beogradu, a deo igrača je pripreme nastavio u Sloveniji, gde su im se pridružili vaterpolisti koji su učestvovali na fajnal-ejtu Lige šampiona u Đenovi. Srbija će u Kranju boraviti nedelju dana, a potom se, nekoliko dana kasnije, putuje u Španiju, gde se igraju Mediteranske igre. To će biti generalna proba za Evropsko prvenstvo, koje je na programu od 14. do 28. jula u Barseloni.

U Kranj su otputovali: G. Pijetlović, B. Mitrović, Rističević, Filipović, V. Rašović, Mandić, D. Pijetlović, Ubović, Lazić, S. Rašović, Prlainović, S. Mitrović, Drašović, Jakšić, Aleksić, Ranđelović, Subotić i Ćuk.

– Imaćemo dane i za oporavak igrača i za rad na fizičkoj spremi. Po dolasku u Beograd imaćemo još nekoliko treninga do odlaska na Mediteranske igre. Dobra vest je što je Prlainović počeo da trenira ali nigde nečemo sa žurrimo – rekao je Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)