Srpski vaterpolisti nastavili pripreme u Kranju

15-06-2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je otputovala u Kranj, gde će nastaviti pripreme za Mediteranske igre, odnosno Evropsko prvenstvo.

Selektor Dejan Savić okupio je igrače u ponedeljak u Beogradu, a deo igrača je pripreme nastavio u Sloveniji, gde su im se pridružili vaterpolisti koji su učestvovali na fajnal-ejtu Lige šampiona u Đenovi. Srbija će u Kranju boraviti nedelju dana, a potom se, nekoliko dana kasnije, putuje u Španiju, gde se igraju Mediteranske igre. To će biti generalna proba za Evropsko prvenstvo, koje je na programu od 14. do 28. jula u Barseloni.

U Kranj su otputovali: G. Pijetlović, B. Mitrović, Rističević, Filipović, V. Rašović, Mandić, D. Pijetlović, Ubović, Lazić, S. Rašović, Prlainović, S. Mitrović, Drašović, Jakšić, Aleksić, Ranđelović, Subotić i Ćuk.

– Imaćemo dane i za oporavak igrača i za rad na fizičkoj spremi. Po dolasku u Beograd imaćemo još nekoliko treninga do odlaska na Mediteranske igre. Dobra vest je što je Prlainović počeo da trenira ali nigde nečemo sa žurrimo – rekao je Savić.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!