Srpski vaterpolisti se okupili u Košutnjaku

25-05-2020

Selektor Srbije, Dejan Savić, okupio je danas u Košutnjaku reprezentativce, koji će u prvoj nedelji trenirati samo na suvom, a potom će se prebaciti u bazen. Na prvom sastanku se pojavilo 20-ak igrača, a Saviću će u narednim danima na raspolaganju biti svih 27, koji su na spisku.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov, Strahinja Rašović, Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

– Nemam ništa novo da kažem ali je uvek lepo kada smo tu. Najvažniji deo prvog dana je bio sastanak na kojem su momci saznali kakve su nam ideje ali koje ovoga puta zavise od spoljnih okolnosti.Ovako ćemo da radimo ove nedelje a već naredne će biti drugačije – rekao je kratko selektor Savić.

Posle sastanka i razgibavanja, igrači su se podelili u dve grupe. Jedan deo ekipe je radio u teretani Zavoda za sport i omladinu, dok je druga grupa igrala košarku. Posle sat vremena je došlo do promene i tako će biti svakog dana.

– Dobro je da smo krenuli, ovakve obaveze uvek prijaju. Moramo da ostanemo u formi bez obzira kakvi će kalendari takmičenja da budu – kaže Sava Ranđelović.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu