Turneja šampiona završena na sjajan način

25-03-2016

Akcija Vaterpolo saveza Srbija “MTS turneja šampiona” završena je na sjajan način na bazenu u Kragujevcu. Pred punim tribinama vaterpolo reprezentacija je 30 minuta igrala protiv tri selekcije Radničkog, a publika je mogla da uživa u egzibicionim potezima reprezentativaca.

Nekadašnji igrač Radničkog, Filip Filipović, davao je golove glavom i nogom, Stefan Mitrović je iz peterca savladao golmana tako što ga je sa ramena u vis izbacio Pijetlović, u polju je igrao Rističević i postigao gol… Interesantno je i što su se reprezentativci “ljutili” zbog grešaka, kada su igrači Radničkog pogađali mrežu Mitrovića.

Kako je vreme odmicalo u bazen je ulazilo sve više igrača domaćih, a u poslednjih pet minuta u igri su bili bukvalno svi, pa su bile potrebne četiri lopte, na oduševljenje publike. Na kraju je na semaforu stajao rezultat 13:10 u korist Radničkog, iako je verovatno postignuto više golova.

Srpski vaterpolisti turneju su započeli u ponedeljak u Novom Sadu. Dan kasnije su je nastavili u Beogradu, a u sredu su posetili Kosovo i Metohiju. U četvrtak su igrali pred punim tribinama u Nišu, a na sjajan način turneju su završili večeras u Kragujevcu. Akcija je imala humanitaran karakter, pošto je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)