Vaterpolisti Srbije i Pro Reka na zajedničkim pripremama

12-04-2017

Podmlađena reprezentacija Srbije u sredu je otputovala u Italiju, gde će se nekoliko dana pripremati sa ekipom Pro Reka, a 15. aprila u Torinu će odigrati i zvaničnu utakmicu. Selektor Dejan Savić poveo je u Italiju igrače koji su igrali dan ranije protiv Slovačke, izuzev Nikole Jakšića i debitanta Petra Tomića. Na pripremama će biti i igrač Breše, Sava Ranđelović, odnosno vaterpolisti Pro Reka: Filip Filipović, Duško Pijetlović i Dušan Mandić.

Pored njih, u sastavu su: Dobožanov, Rističević, braća Rašović, Stojanović, Drašović, Lazić, Toholj, Radojević, Lukić, Rogač, Subotić i Janković.

– Na pripremama ćemo imati i Duška Pijetlovića, Filipa Filipovića i Dušana Mandića. Radiće malo u klubu, malo sa nama. Na utakmici će Filipović i Pijetlović biti u našem sastavu dok će Manda imati kapicu Reka. Ne treba da govorim šta će značiti takvi treninzi sa vrhunskim igračima kakve ima Pro Reko. I Italijanima će dobro doći obzirom da ih čeka završnica sezone u kojoj su im trofeji jedini cilj – rekao je Dejan Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)