Vaterpolisti Srbije i Pro Reka na zajedničkim pripremama

12-04-2017

Podmlađena reprezentacija Srbije u sredu je otputovala u Italiju, gde će se nekoliko dana pripremati sa ekipom Pro Reka, a 15. aprila u Torinu će odigrati i zvaničnu utakmicu. Selektor Dejan Savić poveo je u Italiju igrače koji su igrali dan ranije protiv Slovačke, izuzev Nikole Jakšića i debitanta Petra Tomića. Na pripremama će biti i igrač Breše, Sava Ranđelović, odnosno vaterpolisti Pro Reka: Filip Filipović, Duško Pijetlović i Dušan Mandić.

Pored njih, u sastavu su: Dobožanov, Rističević, braća Rašović, Stojanović, Drašović, Lazić, Toholj, Radojević, Lukić, Rogač, Subotić i Janković.

– Na pripremama ćemo imati i Duška Pijetlovića, Filipa Filipovića i Dušana Mandića. Radiće malo u klubu, malo sa nama. Na utakmici će Filipović i Pijetlović biti u našem sastavu dok će Manda imati kapicu Reka. Ne treba da govorim šta će značiti takvi treninzi sa vrhunskim igračima kakve ima Pro Reko. I Italijanima će dobro doći obzirom da ih čeka završnica sezone u kojoj su im trofeji jedini cilj – rekao je Dejan Savić.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!