Filip Filipović gost podkasta „Pod kapicom“ (VIDEO)

20-08-2020

Kapiten reprezentacije Srbije i vaterpolista mađarskog Solnoka, Filip Filipović, bio je gost u devetoj epizodi podkasta „Pod Kapicom“, koji vode novinari Sport Kluba, Pavle Živković i Marina Sekulić.

Levoruki vaterpolista je tek nedavno doputovao iz Mađarske, gde se tokom jula i avgusta igrao Kup Mađarske. Na početku dvočasovnog razgovora Filipović je pričao o aktuelnoj situaciji u Partizanu, u kojem je proveo devet sezona, a sada se, zajedno sa drugim bivšim igračima crno-belih, zalaže za promene u klubu.

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena govorio je i o tome kako je počeo sa sedam godina da trenira vaterpolo, debitantskoj utakmici za prvi tim Partizana, ali i mnogim drugim zanimljivim temama i anegdotama iz klupske i reprezentativne karijere. Osvrnuo se i na nova vaterpolo pravila, pričao je o tome koliki uticaj imaju sudije i koje duele iz bazena je zapamtio. Takođe je istakao da domaće prvenstvo mora da bude kvalitetnije, da bi i reprezentacija bila na istom nivou.

Filipović je na kraju razgovora podelio još jednu lepu vest, a to je da će njegova supruga Sanja i on u februaru po drugi put postati roditelji.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu