Filipović, Jakšić i Ranđelović se družili sa navijačima u Nišu

24-03-2016

Srpski vaterpolisti nastavili su svoju šampionsku turneju i danas su posetili Niš. U gradskoj kući u tom gradu danas je Ljubomir Slavković, zamenik gradonačelnika, priredio prijem za vaterpoliste Srbije, stručni štab i rukovodstvo saveza. Uz zahvalnost za boravak i organizaciju humanitarne akcije Slavković je pozvao vaterpoliste da dođu u Nišu posle Olimpijskih igara, da ih navijači pozdrave.

Kao i prethodnih dana, vaterpolisti su posetili MTS poslovnicu, a u Nišu su se sa navijačima družili Filip Filipović, Sava Ranđelović i Nikola Jakšić. Vaterpolisti su neumorno potpisivali autograme i kalendare, a tom prilikom Filipović je rekao:

– Veoma nam je drago što imamo priliku da upoznajemo dobre ljude širom Srbije, koji nam pružaju svoju podršku, a verujemo da će nas i na preostale dve utakmice u Nišu i Kragujevcu publika podržati na našem putu za Rio.

“MTS turneja šampiona” ima humanitarni karakter, jer prihod od prodaje ulaznica za revijalne mečeve vaterpolista ide za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji. Srpska reprezentacija turneju završava u petak, gostovanjem u Kragujevcu.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!