Filipović, Jakšić i Ranđelović se družili sa navijačima u Nišu

24-03-2016

Srpski vaterpolisti nastavili su svoju šampionsku turneju i danas su posetili Niš. U gradskoj kući u tom gradu danas je Ljubomir Slavković, zamenik gradonačelnika, priredio prijem za vaterpoliste Srbije, stručni štab i rukovodstvo saveza. Uz zahvalnost za boravak i organizaciju humanitarne akcije Slavković je pozvao vaterpoliste da dođu u Nišu posle Olimpijskih igara, da ih navijači pozdrave.

Kao i prethodnih dana, vaterpolisti su posetili MTS poslovnicu, a u Nišu su se sa navijačima družili Filip Filipović, Sava Ranđelović i Nikola Jakšić. Vaterpolisti su neumorno potpisivali autograme i kalendare, a tom prilikom Filipović je rekao:

– Veoma nam je drago što imamo priliku da upoznajemo dobre ljude širom Srbije, koji nam pružaju svoju podršku, a verujemo da će nas i na preostale dve utakmice u Nišu i Kragujevcu publika podržati na našem putu za Rio.

“MTS turneja šampiona” ima humanitarni karakter, jer prihod od prodaje ulaznica za revijalne mečeve vaterpolista ide za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji. Srpska reprezentacija turneju završava u petak, gostovanjem u Kragujevcu.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa