Filipović: Postoji nezadovoljstvo kod igrača zbog odnosa sa Savezom

15-07-2017

Na treningu u petak, koji je bio otvoren za novinare, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, Filip Filipović, rekao je da su igrači nezadovoljni odnosnom sa Vaterpolo savezom Srbije, ali da nije trenutak da se priča o tome, pošto reprezentaciju očekuje veliko takmičenje.

– Postoji izuzetno nezadovoljstvo igrača zbog odnosa na relaciji čelnici Saveza – igrači. Ali, odluka je da ne pričamo sada ništa pošto nas čeka jako bitno takmičenje i ne bismo to bili mi da krenemo sada nešto da komentarišemo i zato vas molim da bilo koga od igrača ne opterećujete – rekao je Filipović i dodao:

– Postoji toliki kamen u stomaku i možda ne bi bilo fer da smo otišli sa tom gorčinom. Ja sam rekao, postoji nešto, ali sačekaćemo da se završi Svetsko prvenstvo, da to probamo na najbolji mogući način da odradimo. Trebalo je u nekom drugom duhu da budemo ispraćeni.

Najbolji vaterpolista Evrope i sveta kaže da ekipa samo želi mir.

– Nadam se da se neće previše pričati o ovome, ne treba nam medijska pažnja, treba nam samo mir kad već nemamo od strane drugih da makar imamo sa vaše strane – istakao je Filipović.

Srbija se na Svetskom prvenstvu nalazi u Grupi C sa Španijom, Grčkom i Južnoafričkom Republikom, a prvi meč igra u ponedeljak protiv afričke selekcije.

Povezane vesti

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!

Filip Filipović i Sonja Vasić nose zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara

Filip Filipović Olimpijakos

Filip Filipović novi igrač Olimpijakosa