Goleada na Novom Beogradu

23-03-2016

U utorak je na bazenu SC “11. april” odigrani drugi meč u okviru akcije „MTS Turneja šampiona“.Evropske i svetske šampione gledalo je svega 300 gledalaca, ali su vaterpolisti i pored toga prikazali veoma dobru igru, bili su raspoloženi za golove i navijači su mogli da uživaju u lepim potezima.

U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba, a zatim su plavi, koje je prevodio selektor Dejan Savić, napravili seriju 8:0 i u poslednju četvrtinu ušli sa pet golova prednosti – 17:12. Beli, u kojoj su igrali i Andrija Prlainović i Filip Filipović, tada su zaigrali bolje, bili su efikasniji u napadu, ali nisu uspeli da naprave preokret.

Po četiri gola kod belih postigli su Prlainović i Filipović, a isti učinak kod plavih imao je Strahinja Rašović. U sredu se putuje na Kosovo i Metohiju, gde će se posetiti Leposavić, Kosovska Mitrovica i Gračanica. U četvrtak se igra utakmica u Nišu, a u petak u Kragujevcu.

Beli – Plavi 21:22 (5:3, 5:6, 2:8, 9:5)

BELI: G. Pijetlović, V. Mitrović 1, Drašović 3, Stojanović, Subotić 2, D. Pijetlović 1, Manojlović 2, V. Rašović, Jakšić 2, Filipović 4, Prlainović 4, Lukić 2, Dobožanov. Trener: Vujasinović.

PLAVI: B. Mitrović, Mandić 2, Gocić 2, Ranđelović 1, Radojević 2, Asanović 1, Gogov 3, Aleksić, S. Rašović 4, Vico 1, Ubović 3, S. Mitrović 3. Trener: Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu