Pro Reko na pripremama u Beogradu, Savić odredio dva spiska

17-05-2017

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić odredio je danas spisak igrača koji će se pripremati sa Pro Rekom 23. i 24. maja, odnosno one koji će se pojaviti na početku priprema za letnja takmičenja, od 5. do 9. juna.

Italijanski šampion od 26. maja igraće na finalnom turniru Lige šampiona u Budimpešti, a 23. i 24. biće na pripremama u Beogradu.

Na spisku za pripreme sa Pro Rekom su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Petog juna praktično počinju pripreme za finalni turnir Svetske lige i Svetsko prvenstvo.

Od 5. do 9. juna treniraće: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić , Nemanja Vico,  Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Nemanja Ubović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović i Duško Pijetlović.

– Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada tu smo skoro svi. Još nije povredu zalečio Strahinja Rašović i čekamo da vidimo rezultat terapija. Posle toga nam dolaze Australiianci i ulazimo u pravi ritam . Prvo za Rusiju gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim i za Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači – kaže selektor Dejan Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu