Srpski vaterpolisti nastavili pripreme u Kragujevcu

14-06-2016

Srpski vaterpolisti posle šest dana priprema u Beogradu nastavili su u ponedeljak u Kragujevcu da se spremaju za završnicu Svetske lige i Olimpijske igre. Puleni Dejana Saviće treniraće na bazenu SC “Park” do subote, a dan kasnije putuje se u Kinu, gde se od 21. do 26. juna igra finalni turnir Svetske lige. Srbija je u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Kinom i Brazilom, a upravo sa selekcijom koju predvodi selektor Dejan Udovičić Srbija je šest dana trenirala u Beogradu.

Završnicu Svetske lige propustiće Dušan Mandić, koji će zbog povrede morati da odmara do kraja meseca, kao i Slobodan Nikić, koji ima obaveze u šampionatu Turske. Dušan Mandić će morati zbog povrede da odmara do početka jula, Slobodan Nikić ima obaveze sa ekipom Galatasaraja u šampionatu Turske.

Neki igrači su se reprezentaciji priključili u ponedeljak, tako da su selektoru Dejanu Saviću na raspolaganju sledeći igrači: G. Pijetlović, B. Mitrović, Rističević, Dobožanov, Gocić, Filipović, V. Rašović, Aleksić, Jakšić, Ranđelović, Prlainović. S. Mitrović, S. Rašović, Subotić, Ćuk, D. Pijetlović, Ubović i Vico.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu