Turneja šampiona završena na sjajan način

25-03-2016

Akcija Vaterpolo saveza Srbija “MTS turneja šampiona” završena je na sjajan način na bazenu u Kragujevcu. Pred punim tribinama vaterpolo reprezentacija je 30 minuta igrala protiv tri selekcije Radničkog, a publika je mogla da uživa u egzibicionim potezima reprezentativaca.

Nekadašnji igrač Radničkog, Filip Filipović, davao je golove glavom i nogom, Stefan Mitrović je iz peterca savladao golmana tako što ga je sa ramena u vis izbacio Pijetlović, u polju je igrao Rističević i postigao gol… Interesantno je i što su se reprezentativci “ljutili” zbog grešaka, kada su igrači Radničkog pogađali mrežu Mitrovića.

Kako je vreme odmicalo u bazen je ulazilo sve više igrača domaćih, a u poslednjih pet minuta u igri su bili bukvalno svi, pa su bile potrebne četiri lopte, na oduševljenje publike. Na kraju je na semaforu stajao rezultat 13:10 u korist Radničkog, iako je verovatno postignuto više golova.

Srpski vaterpolisti turneju su započeli u ponedeljak u Novom Sadu. Dan kasnije su je nastavili u Beogradu, a u sredu su posetili Kosovo i Metohiju. U četvrtak su igrali pred punim tribinama u Nišu, a na sjajan način turneju su završili večeras u Kragujevcu. Akcija je imala humanitaran karakter, pošto je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!