Vaterpolisti pružili podršku fudbalerima pred meč sa Velsom

07-06-2017

Srpski vaterpolisti posetili su danas kolege iz fudbalske reprezentacije i pružili im podršku pred važan meč sa Velsom, koji se igra na stadionu Crvene zvezde u nedelju. Olimpijski šampioni biće prisutni na tom meču, a danas su kapiten Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, selektor Dejan Savić i tim menadžer Jugoslav Vasović bili gosti u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Oni su proveli prijatne trenutke sa kapitenima Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem, a dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.

– Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Drago nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona – rekao je Filip Filipović.

U društvu kapitena, Dejan Savić i „zlatni delfini“ obišli su Sportski centar, igrali malo basket, a onda na terenu „Mišel Platini“ izvodili jedanaesterce. Usledio je i neformalni ručak, druženje uz priču i zajedničku želju da se svi radujemo posle meča sa Velsom.

– Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala.Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom „prekopiramo“ barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu – rekao je Branislav Ivanović.

Sticajem okolnosti vaterpolisti su danas imali prilike da upoznaju i Milorada Mažića, ponos Srbije kada je u pitanju sudijska scena sveta. Pozdravi i uzajamne čestitke za ostvarene rezultate i lepe karijere.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu