Vaterpolisti u utorak protiv SAD, VSS pozvao navijače da podrže reprezentaciju

07-07-2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije u utorak od 9:30 odigraće meč sa Sjedinjenim Američkim Državama na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ u Beogradu, a to će biti generalna proba pred početak Evropskog šampionata, koji se igra u Barseloni od 14. do 28. jula.

Vaterpolo savez Srbije pozvao je sve navijače da u utorak ujutru dođu na Dorćol i isprate srpske vaterpoliste i vaterpolistkinje na Evropsko prvenstvo.

Prenosimo poziv VSS:

Najtrofejnija generacija srpskih sportista odlazi na još jedno veliko takmičenje. Momci, koji su prethodnih nekoliko godina osvojili sve što je moglo da se osvoji, putuju na Evropsko prvenstvo u Barselonu gde će pokušati da četvrti put uzastopno osvoje titulu šampiona. Vaterpolo savez Srbije želi da pruži maksimalnu podršku izabranicima selektora Dejana Savića, pa će tim povodom biti organizovan svečani ispraćaj.

Pozivamo vas da u utorak 10. jula u 9:30 časova na zatvorenom bazenu SC „Milan Gale Muškatirović“ svojim prisustvom uveličate ovaj događaj, medijski ispratite ovu akciju kako bi naši vaterpolisti dobili vetar u leđa i dodatni motiv da pruže maksimum i odbrane zlato osvojeno pre dve godine u Beogradu.

Ceo događaj biće upotpunjen revijalnom utakmicom između reprezentacija Srbije i SAD. Ulaz za navijače biće slobodan, a svi posetioci koji dođu i podrže srpske vaterpoliste, na poklon će dobiti besplatnu ulaznicu za bazen koju će moći da iskoriste do kraja jula.

Publika će biti u prilici da pozdravi i našu žensku reprezentaciju koja je prvi put kroz kvalifikacije izborila učešće na Šampionatu Evrope.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu