Filipović: Oduševljen sam kampom, imamo veliki motiv za dalji rad

28-08-2017

Prošle nedelje u Parizu održan je četvorodnevni vaterpolo kamp u organizaciji kapitena reprezentacije Srbije, Filipa Filipovića i francuskog vaterpoliste, Mehdija Marzukija. Prvi kamp srpskog vaterpoliste prošao je odlično, a zadovoljni su i organizatori i polaznici.

– Izuzetno sam zadovoljan kako je prošao kamp. Bilo je dosta dece, posebno poslednji dan, kada ih je bilo između 40 i 50. Taj dan je bio otvoren za sve i dolazili su ljudi iz cele Francuske, da bi se oprobali i videli kako izgleda vaterpolo – rekao je Filipović.

On je pred početak kampa istakao da ove godine nije mnogo učestvovao u organizaciji i da je cilj da sledeće godine to bude na još višem nivou.

– Sigurno da može bolje i potrudićemo se da sledeće godine, ako ponovo bude u Parizu, obezbedimo deci i smeštaj, da mogu da prespavaju i da imamo dva treninga dnevno u bazenu. Sada smo imali peh jer nismo mogli da obezbedimo hotel iz bezbednosnih razloga.

Srpski vaterpolista istakao je da ima veliki motiv za nastavak ove priče.

– Polaznici su bili zadovoljni i već su pitali za sledeću godinu. To najbolje pokazuje i činjenica da se kamp u petak završio u četiri, a deca nisu htela da se odvoje od nas još dva sata. Naravno, nismo mogli da ih ostavimo tek tako i stvarno sam oduševljen. U njihovim očima su bile suze jer se kamp završio i to daje veliki motiv za dalji rad i nastavak ove priče.

Povezane vesti

Filip Filipović po peti put najbolji igrač Evrope

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu