Podmlađeni sastav Srbije protiv Rumunije

09-02-2018

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak, 12. februara, u Oradei igra treći meč u Svetskoj ligi, a protivnik je Rumunija.

Selektor Srbije, Dejan Savić, odredio je spisak igrača za taj meč, a kao što je ranije i najavljeno, u nastavku ovog takmičenaj igraće uglavnom mlađi vaterpolisti. Tri dana posle meča u Rumuniji Srbiju očekuje kvalifikacioni turnir novog takmičenja, Evropa kupa, a u Splitu će protivnici biti Hrvatska, Grčka, Holandija i Malta.

U sastavu za Rumuniju su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Gavril Subotić, Petar Tomić, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Nikola Jakšić, Veljko Tankosić, Radomir Drašović, Strahinja Rašović, Dimitrije Rističević.

Zna se da smo Svetsku ligu predvideli za kombinovanje sastava u svakoj utakmici. Obaveza je uvek ista, idemo na pobedu. U ovom takmičenju nam ostaje u martu susret sa Crnom Gorom u gostima koji će rešiti pitanje pobednika u grupi. Što se Splita tiče sigurno je da nećemo biti kompletni ali ću za neki dan odrediti 15 igrača jer imamo i umorne i povređene – rekao je Dejan Savić.

Povezane vesti

Filip Filipović i Živko Gocić, Solnok 2020.

Solnok deklasirao Miškolc i Seged, efikasni srpski igrači

Vaterpolo, Srbija - Hrvatska

Svetska liga ima novi model, Srbija brani zlato iz Beograda

Filip Filipovic Balkanskom ulicom

Filip Filipović gost u emisiji „Balkanskom ulicom“ (VIDEO)