Srpski vaterpolisti nastavili pripreme u Kragujevcu

14-06-2016

Srpski vaterpolisti posle šest dana priprema u Beogradu nastavili su u ponedeljak u Kragujevcu da se spremaju za završnicu Svetske lige i Olimpijske igre. Puleni Dejana Saviće treniraće na bazenu SC “Park” do subote, a dan kasnije putuje se u Kinu, gde se od 21. do 26. juna igra finalni turnir Svetske lige. Srbija je u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Kinom i Brazilom, a upravo sa selekcijom koju predvodi selektor Dejan Udovičić Srbija je šest dana trenirala u Beogradu.

Završnicu Svetske lige propustiće Dušan Mandić, koji će zbog povrede morati da odmara do kraja meseca, kao i Slobodan Nikić, koji ima obaveze u šampionatu Turske. Dušan Mandić će morati zbog povrede da odmara do početka jula, Slobodan Nikić ima obaveze sa ekipom Galatasaraja u šampionatu Turske.

Neki igrači su se reprezentaciji priključili u ponedeljak, tako da su selektoru Dejanu Saviću na raspolaganju sledeći igrači: G. Pijetlović, B. Mitrović, Rističević, Dobožanov, Gocić, Filipović, V. Rašović, Aleksić, Jakšić, Ranđelović, Prlainović. S. Mitrović, S. Rašović, Subotić, Ćuk, D. Pijetlović, Ubović i Vico.

Povezane vesti

Filip-Filipovic nagrada OKS

Filip Filipović po drugi put sportista godine u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Filip Filipovic dodela FINA 2021

FINA proglasila Filipa Filipovića za najboljeg igrača na svetu

Srbija olimpijski sampion 2021

Srbija odbranila zlato na Olimpijskim igrama, Filip Filipović MVP olimpijskog turnira u Tokiju!